måndag 26 januari 2009

Ledig dag.....

Idag är jag ledig och jag har bara haft det gott.., trots mitt ryggonda så lyckades jag baka Lisbeths goá solrosbullar..., och så ville jag visa er min tjusiga brödlåda!!!

Visst ser det smarrigt ut.., kan intyga att det var det!

Nu vet jag att Janne tänker (om han är inne och smygläser...), så fint dukar hon aldrig till mig men då svarar jag tillbax...
-Älskling, din tid den kommer, nu lägger jag energin på bloggen..., sorry!
Nä då.., tror nog jag lyckas skämma bort familjen med en stämningsfull omgivning här hemma så ofta jag kan och hinner.

Vad tycker ni om mitt tyg med pärlhyacinter på..., känns riktigt vårigt, ljust och fräscht.
Gillar det.... Ett hav med bullar, en del med solrosfrö på och en del utan, fick stränga order ifrån den lilla tjejen här hemma att hon absolut INTE ville ha frö på sina..., för att skapa en så lugn atmosfär som möjligt så skippa jag det på halva satsen...
Har ju haft stenkoll på vad som händer med min tävling JUMBOKOPPEN..., HERREGUD, var det SÅ många som ville vara med.., fantastiskt kul!!!!
Ikväll försöker jag sätta mig en stund och skriva tillbax till er alla..., har svårt att sitta någon längre stund, ryggen bråkar med mig då....
Ses och hörs snart igen...
Kramar till er alla

12 kommentarer:

  1. Bullarna ser mumsiga ut och pärlhyacint-tyget är jättefint! Jag är inte ett dugg förvånad att det är många som vill delta i tävlingen om muggen, den är så himla fin!
    Kram A-S

    SvaraRadera
  2. Mmmm, så gottiga bullarna ser ut. Dem skulle jag också göra häromdagen...jag körde igång jäst och vatten och upptäckte sedan att jag inte hade mjöl och solroskärnor hemma. Det fick bli dinkelbullar med rivna morötter i, helt ok de med! :o)
    Ikväll har jag världens dilemma, mitt namnförslag på butiken blev inte godkänt på Bolagsverket; Gröna Fingrar är numera namnskyddat; suck! Kommer du på nåt bra får du gärna hojta till, är lite inne på Trädgårdsdrömmar...fast det är kanske lite långt?
    Ha en härlig kväll,
    Lydia

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra och mysiga bilder, man blir riktigt fikasugen! Och så Lisbeths bullar som pricken över i! Och vilken underbar kopp du lottar ut, jättefin ju, jag har dock en likn så jag avstod fr tävlingen... så vackert ni har dekorerat den med lök, våreld och sisal, mycket läckert!! Mari.

    SvaraRadera
  4. Åh vilka smaskiga bullar du har lagat! Blir himla sugen såhär på kvällskanten :) Sitter här och kikar på ditt foto i högerkanten och försöker se om jag känner igen dig någonting... men nej, vi har nog inte träffats tidigare. Fast vi är Skånetöser och lika gamla *ler*

    Nu ska jag läsa vidare här på din mysiga blogg!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Gokväll! Hoppas ditt ryggonda ger sig snart. Bullarna ser så smaskiga ut, en smörklick och ost på dem du...Ha det bra, kram Eva.

    SvaraRadera
  6. God kveld! Oj då, har du så ont i ryggen, det låter inget videre. Håper du snart blir bedre.

    Så fint du skrev om Gullegrisen tidigare i dag, det blir nok Gunilla glad over.

    Og du, grattis till bloggsucceén, nå tar det riktig fart her. Din blogg har riktig blitt en sånn jeg bare "måste läsa":)
    Ha en fin kveld!
    Kram Hilde

    SvaraRadera
  7. Marianne! Hoppas på att du jobbar i morrn, för jag kikar in en sväng! Länge sen vi sågs nu!

    God natt kram!

    SvaraRadera
  8. Oh, vad gott det ser ut med bullarna, det riktigt vattnas i mun! Hoppas att ryggen är lite bättre nu när du har varit hemma och "vilat" en hel dag.....Ha en go & härlig tisdag!
    Helene

    SvaraRadera
  9. Bullarna ser goda ut!:-)

    Brödlådan är superfin.:-) Kram

    Klart att du får länka.:-)

    SvaraRadera
  10. Så gott med hembakt! Ser sååå goda ut!
    Brödburken är jättefin...har oxå beställt hem den modellen till butiken...å ja kanske en flyttar hem till oss oxå =)
    Hoppas att ryggen är bättre!
    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  11. Hej igen ! Va kul att du blir glad ! Så här gör du , Skickar den vidare till 7 andra bloggar , skriv ett vanligt inlägg , markera namnen , klicka på länk ikonen , en liten grön , skriver in adressen då till dom bloggarna du har valt ur . Länkar även till mig , alltså där du fick den ifrån . Skriv en liten kommmentar till var och en som du ger den till . Sist men inte minst lägger du in bliden på Awarden i högersidan , och skryter lite med den . Svårt att förklara , hör av dig igen om du undrar ngt mer . Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  12. Hejsan!
    Tack för besöket hos mig, brödburken är så fin och nu blir jag sugen på te och smörgås!

    Kram Camilla

    SvaraRadera