onsdag 28 januari 2009

Lära känna....

min kamera.., ja, jag är fortfarande där!!!
Testar och har mig och jag hoppas ni står ut med alla dessa närbilder på allt men det är bannimej bra träning att fota hej vilt på allt och i olika ljus, med blixt.., utan blixt.
Snart hoppas jag kunna få in lite bilder från när det är dagsljus, är ju hemma sent varje kväll och då bjuds det bara på mörka bilder ..., och en massa "ljusbilder".

Denna vackra stallykta köpte jag när jag bodde i Skåne på en handelsträdgård Bröderna Nilssons, tyvärr har dom lagt ner sedan några år tillbaka.., älskade den mysiga lilla butik.
Skulle visa Janne den en gång vi var nere och det blev så snopet när vi väl var där och upptäckte att den inte fanns längre.., synd!
Lyktan får bli ett minne därifrån....


Upps.., taklampan tänd, märks direkt på mysfaktorn av bilden.., den försvann!!!
Blir ganska gråa och kalla bilder då har jag märkt, ja, man lär sig.....Mmm.., min underbara vägglykta som ger ett så härligt mönster som sprider sig vacker ut på väggen.....
Tullisar i bringaren igen..., denna gången är dom minnsan oäkta, men som rosorna ni fick se i ett tidigare inlägg så tycker jag kvaliten på sidenblommor har blivit betydligt mycket bättre.., eller vad tycker ni?!?!
Jag ÄLSKAR denna vackra tavla, konstnären heter Anette Johansson och hon är sååå duktig på allt hon gör, hon stickar, virkar, målar, gör smycken och pysslar med det mesta, en allkonstnär helt enkelt.

Och här får ni se hennes konstverk på lite avstånd..., känns så väldigt Skånsk med stockrosorna och dom välrutade fönsterna..., fin fin!!!
Vi hörs snart igen alla vänner...
Kram
6 kommentarer:

 1. Hihi, där klämde du till med Skåne flera ggr, skulle kunna tro att du har lite hemlängtan ibland! ;o)
  Härlig stallykta, visst är det snopet när någon favvoaffär bara är borta en dag! Som tur är poppar det upp nya härliga butiker, som din! :oD
  Själv har jag varit på IKEA ikväll och köpt taklampor till butiken, ska bli skönt att få upp dem och ut med bygglampan! ;o)
  Ha en härlig kväll,
  Lydia

  SvaraRadera
 2. Gillade verkligen bilden på lampan mot den röda väggen, najs!

  Bra med reklam för Skåne, you go girl!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fine bilder du har tatt. Tror aldri man blir trött på fine kort. Jeg har også fotat og haft meg i dag.
  Sov så godt!
  Hilde

  SvaraRadera
 4. Hej hej, vad kul att kika in här på din fina blogg. Jag är också inne i lära-känna-kameran-fasen´, hihi!

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Blir så nyfiken på din kamera. Vad är det för någon? Vill själv ha en ny för jag tycker att min inte längre är bra. Kram

  SvaraRadera