söndag 18 januari 2009

PB HOME...

är en utav våran nya leverantör under vår och sommar och vi ser fram emot ett samarbete med dom. Deras härliga kollektion bjöd på mycket fräscht, stilfullt och hemtrevligt, tror att mina kunder kommer att gilla det! Vitt, beiget, svart och silver var HOMES färger, det föll oss i smaken!

Välkommen in till HOMES monter, ni får tyvärr bara ett litet smakprov eftersom jag smusslade lite med kameran men jag måste tillägga att jag var duktig och frågade om lov innan jag började fotografera....


Varför ser Inga ut till att ha så kul...? Jo, hon fick se världens största huvudbonad på en besökare och det var en stilig sådan kan ni tro, en gigantisk svart pälsmössa som bara låg och sväva uppe på gässan, nääää, det var inget vidare och framför allt måste hon ha svettats nått så in i bombens...
Men, vill man vara fin får man lida pin...
Janne däremot följde reglerna..., så fort kameran åkte upp mötte han mig med blicken..., duktig kille!!!


Dom hade otroligt vackra skärmväggar i glas, blev väldigt sugen på att ta med en hem...!
Deras textil var inte alls illa men jag hade lovat mig och mina kära medresenärer att absolut INTE köpa fler kuddar, handdukar, dukar eller annat i textil men fick min vilja igenom till slut..., det blev några vackra kuddar och överkast till slut men dom har jag tyvärr inga bilder på, ni kommer att hitta dom i butiken om fyra veckor cirkus....


Här poserar vår mycket trevliga säljare Pb Home, ( illa.., kommer inte ihåg vad den käre tösen heter.., aj aj) men en bra säljare var hon!!!
Ja ha, nu var det bannimej matdags igen..., man och ungar börjar gorma och gnälla att dom är hungriga, själv är jag fortfarande mätt på alla tankar..., om blogg, inredning, mässa, butiken och den jäv...a snön som skall komma inatt!!!
HATAR snö, skåning som jag är!
DET KOMMER MERA..., ifrån FORMEX mässan!


Ses snart
Kram Marianne

4 kommentarer:

 1. Du har rätt, vikväggen i glas var skitfin!!!

  Såg din bild på butiken från förr, jag älskar sånt! Sååå jäkla kul att se hur det var förr, har du ingen bild från samma vinkel idag?

  SvaraRadera
 2. Roligt att du är med och tävlar. Då hittade jag hit åxå. Jättefina saker du visar och vad kul att du började blogga...nu är du fast. Trodde heller aldrig att jag skulle börja men det är superkul.

  Kramis Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Marianne,
  Klart du får flytta in, men en liten varning är kanske på sin plats - morgontempen vintertid ligger kring + 5 grader i butiken ! Skämt åsido, jag blir jättelycklig över dina berömmande och värmande ord om butiken - i synnerhet som de kommer från någon som själv driver en jättemysig butik (kikade in på din fina hemsida). Kan bara hålla med dig - detta är det absolut bästa jag gjort - att längta till jobbet varje morgon när man vaknar är förmodligen få förunnat (inventeringen kunde man förstås varit förutan).
  Ha det så gott till vi hörs igen !
  Kramis/Marita

  SvaraRadera
 4. Ååå, enda fler fine bilder:) Gleder meg stort til det kommer i butikken. En sak jeg ikke likte og det er att du fikk rett angående snön. Var ute for å få litt "frisk luft" og det snör massor. Litt sen julstämning blir det allt.
  Kram

  SvaraRadera