söndag 11 januari 2009

Lite testbilder...

Är så glad för mina änglakrukor och luffarslöjden..., vem är inte svag för det?
detta blir den sista bilden där ni kommer att få se jul, den städas bort i morgon då jag kommer vara ledig, ganska skönt att bli av med det faktiskt.
mitt gamla kemiskåp jag köpte på auktion för många herrans år sedan, nu är det vitt och fyller sin funktion och det står stadigt i vårt sovrum.....
bilden är lite suddig men detta är iallafall en bild ifrån vårt "engelskt" röda kök, först var jag skeptisk till färgen men nu gillar jag den.., skarpt!
Lilltjejen surfar för fullt.., oj då, vilken blogg har hon kommit till?!?!
Här har gubben hittat bruksanvisningen på kameran..., han släpper den gärna inte!
Nu har vi äntligen fått igång den nya kameran och jag lyckades sätta ALLA i familjen sysselsatta med detta, tror dom tyckte det var lite kul dom oxå....

Det blev en Nikon D40 och jag hade sån sablans tur att där fanns fler kvar till mycket bra pengar, tror att den passar en nybörjare som mig.

Gör ett försök till att få in dom här nu men jag har inte blivit klok på hur jag tar in flera bilder åt gången och så vill jag ju dessutom skriva några radera emellan bilderna, ja ja kommer väl snart på detta med lidda hjälp av "gubben" min.

Jag är helt slut nu, vilken dag det har varit!

Tror att jag redan nu får säga god natt till er alla, visserligen ledig imorgon men jag måste ladda med ny energi så jag kan ge er några bilder i dagsljus oxå.

Bilderna ni precis kikat på är himmifrå och dom alla är tyvärr ganska mörka, hoppas ni står ut med detta.

Sussa gott
Kram ifrån mig...

1 kommentar:

  1. Jasså, köpt ny kamera =) Många nya finesser att lära sig =) Om det är något ni undrar över så kan du ju alltid ringa morsan ;) Hon borde ju kunna det här med kamera.

    Ha d bra.

    SvaraRadera