söndag 18 januari 2009

Ta en kik genom....

nyckelhålet...!
Vi tar med dig på en liten tur i Sagolandet, temat för säsongen på Formex mässan, mycket färg och lite halvt tokig design fick man oxå uppleva.., spännande!
Blir man fikasugen eller...?
Tänkte göra ett försök till posering längst upp på toppen men hittade fasiken inte stegen...!?!?
Tänk er att bädda denna sängen varje morgon....


Fantasi, fantasi och till sist kändes det som om man var i Wonderland på riktigt.....


Här ser jag väl ganska så lugn ut men skenet bedrar, inne i skallen går det i 100 knyck och det växer fram ett habegär som aldrig tycks ta slut..., drömma bör man annars dör man..., är det så man brukar säga..?Och Inga har hittat sitt växthus...,, jag lät henne stå där inne en stund och drömma hon oxå.....Upps...., vem var nu detta vi sprang på?
Han har ju verkligen DRÖMJOBBET, ligger och latar sig på några mjuka stenar och ser helt avkopplad ut, vi får se vad han har att säga i nästa Äntligen Hemma program.., vad är det nu han heter?
Jo, kom på det..., Jimmy Schööning, någonting!


Nä ni.., nu är det bannimej dags att avsluta bloggandet för idag, tycker inte jag gjort annat och jag som skulle vara redig och städa, baka, umgås med familjen, ta hand om mig själv, ringa familjen i Skåne, köra ner 3000 värmeljus till butiken, hänga upp nya gardiner i vardagsrummet, planera för veckan som kommer..., men den får bli som den blir, det blir ju oftast så bra ändå!!!
Var rädda om er allihopa..
Kram
Marianne

3 kommentarer: