söndag 18 januari 2009

Vitt, vitt, vitt......

hos Annas vita hjärtan, vilken underbar monter hon hade, köpsugen attans!!!
Idag får jag göra nya inlägg i omgångar, har sååå många bilder ifrån Formex mässan som jag vill visa er. Vi hittade Anna och hennes VITA inredning i en söt liten monter och ni kan tro att man fick beslutsångest man vill ju ha ALLT men här ser ni en del utav det jag shoppade och det kommer till butiken om ca tre veckor..., längtar!
Dessa underbara lamporna tror jag kommer att bli en succe i butiken, behåller nog en till mig själv oxå.., hihihi, visst är dom härliga?
Väggskåpet ni ser här föll jag för direkt, hur sött som helst...


Småhyllor och bokstäver kommer oxå till butiken....


Vi ser fram emot när varorna kommer, väntan kommer väl att kännas som evigheter, det gör det alltid efter man varit iväg på mässa..., man vet ju vad som komma skall!


Anna i egen hög person, vilken mysig tjej och jag önskar henne all lycka med både sin butik och som en klart godkänd leverantör!
Nu skriker ungarna efter frukost så jag får återkomma med fler bilder snart..., alldeles snart!
2 kommentarer:

  1. Hei på du! Jöss så fattig jeg kommer til å bli i vår. Ser ut som det blir mye fint i hvitt, så jeg gleder meg allerede som en unge:)
    Nå venter jeg bare på flere bilder.
    Hilde

    SvaraRadera
  2. Hej gud vilken tur att jag tittade in här är själv i start gruppen och ska starta eget företag så den där Anna ska jag leta reda på *ler* Du har en jättefin blogg kram TIna

    SvaraRadera