lördag 24 januari 2009

Hemma igen...

Puuh., känns som om jag arbetat dubbla pass idag, totalt slut efter turen till jobbet, fyra timmar i butiken och turen hemåt!!!
Det som var mest energikrävande var att behöva sätta mig i bilen och ta mig till butiken, det har ju snöat ännu mer inatt, nu skall jag försöka övertala gubben om en övernattnings lägenheten inne i "byn", då kan jag traska till jobb..., ohh vad skönt!
Men jag tog mig hem i alla fall och nu tänker jag bara slappa och gå i mina mysisbyxor hela helgen, äta gott, baka någon riktigt smarrig kaka, bläddra i en gó inredningstidning..., eller rent utav ta fram trädgårdsböckerna och drömma mig bort ett tag.., till den sköna sommaren!

En hälsning till min älskade kollega och vän:
Tack för veckan som gått, du har varit sååå duktig, som alltid annars!
Nu får vi snart nya varor till butiken Inga..., och då jäklar är lugnet över.., jippi!
Kramar till dig....
Nyplantering i jumbomuggen, pärlhyacinter och vita Calandiver..., oj så tjusigt!

Ikväll bjuder jag på lidda bilder hemifrån...
Hem ljuva hem texten på väggen fick jag utav Anna (Annas vita hjärtan) när vi var på mässan i Stockholm..., tack snälla Anna!
Vad skall jag hitta på och ha undertill.., ser lite kalt ut, får fundera på det....

Eftersom det är snö och isigt ute är det lika bra att följa upp med det här inne..., isiga grenar i en patentflaska får hänga med ett tag till....


"Plättar i luften", gillar den blomman jättemycket, sirlig, vacker och passar i alla rum i huset..., glöm inte att vattna den bara!!!



Pärlhyacinter har fått ersätta värmeljusen ett tag, pryder så vackert i mitt ena köksfönster..., tittar jag på dom så kanske jag inte ser snön där ute.....
Var är mattan....?
Nä ni.., har inte haft mattor på mina golv på minst elva år!
Jag har haft hund i alla dessa år och det var inte vilken hund som helst..., förutom att hon var den sötaste, snällaste, roligaste hunden var hon dessutom en blandras mellan New Foundland och Berner Sennen, hon var STOR och SVART och det är förklaringen till mitt mattlösa hus.
Fick avliva min älskade för sex månader sedan och ni kan tro att jag saknar henne så, hon var underbar. Lovar att ni skall få se henne..., när jag själv känner mig redo för att ta fram någon bild på henne, svårt för det fortfarande nämligen!
Oj, klumpar i halsen bara av att jag skriver om henne, nää, får sätta på lite kaffe och så tänder jag ett ljus..., speciellt för dig Nellie!!!!
Saknar dig...
Hoppas ni alla får en underbar helg och så tar ni väl hand om er allihopa!
Kram från mig till er....






6 kommentarer:

  1. Supersnygg jumbokopp med blommor i!
    Är det Nellie som syns på fotot i bakgrunden? Hon ser jättefin ut!
    Varmkram Lydia

    SvaraRadera
  2. Hej, så vackert du har det. Förstår din saknad, man fäster sig så vid sina husdjur.Ha en skön helg, kram Eva.

    SvaraRadera
  3. Hej! Så jättekul att du hittade till mig. Tack för tipsen, de tar jag till mig.
    Har skrivit ett litet mejl till dig på din butiks hemsida.
    Lägger dig bland mina favoriter för att sen lägga in dig som länk i min blogg.
    Här fanns massor av fina tips och inspiration.
    / Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Så kul att du hittade min blogg ! och tack för fina ord på den ! Jag länkar dig och kommer tillbaka och tittar mer en annan dag ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  5. Hej Marianne!
    Kul att höra från dig.......Californien är inte så långt bort längre, nu med alla bloggar har ju världen krympt nåt enormt, hade ju aldrig hittat dig annars ;o) Min småländska gubbe och jag packade en container och flyttade hit -93 and the rest is history som du säjer här. Våra familjer och många vänner har varit och hälsat på genom åren och vi åker hem nån gång emellanåt, jag var senast hemma i maj när min bror gifte sig, det kunde jag ju inte missa!
    Det verkar som att små företagandet har ökat nåt enormt sedan vi bodde hemma, det är så roligt med alla nya butiker man hittar och alla skyltar man ser utmed vägarna för än det ena och än det andra............Vad härligt ni ser ut att ha det hemma hos er, ha nu en mysig och avkopplande söndag och hoppas att snö försvinner, man kan ju alltid hoppas, ju! Blir jätte glad om du vill länka, jag gör det samma, hoppas att det är OK?
    Ha det gott å de!
    Helene

    SvaraRadera
  6. Roligt att få titta in på din blogg.
    Fina bilder!
    Hanna
    blommorifonstret.blogspot.com

    SvaraRadera