måndag 21 december 2009

Magiskt...

Var ute med kameran tidigt i morse och försökte föreviga det vackra med bilder..., makalöst vackert är det ute nu och det är så synd att det är så kallt som det är.
Skulle kunna vistas ute hela dagarna när det är så fint, jag blir helt salig när jag är omringad av allt detta vita!!!

Nu har vi 11 minus och det är inga grader en skåning är så van vid, klarar att vara ute en timme max sen känner jag varken tår, fingrar eller nästipp.
Tur att vi har fönster i huset, trycker min näsa mot rutorna titt som tätt för att hämta energi utifrån.
Nu är vi alla lika lyckligt lottade för vad jag förstår så har mer eller mindre hela Sverige fått mängder av snö och det känns ljuvligt och veta att fler än jag får njuta av denna vackra vintertid!!!

Älven som går precis utanför vårt köksfönster porlar sakta och på kvällarna smäller det till när det fryser, lite kusligt eko som inte går att jämföra med något annat...


Var rädda om er ute i kylan och skall ni ut och köra bil..., kör försiktigt!
Kramar till er alla
Marianne
8 kommentarer:

 1. Hei,Marianne.Så vakre vinterbilder.Ønsker deg en riktig god og avslappende jul.Klem

  SvaraRadera
 2. Hej gumman!
  Visst är det underbart vackert med snön. Vi har oxå vitt och fint här nere i skåne. Hoppas att det blir liggande över jul för alla ungars skull. Men tyvärr så väntas plugrader igen här nere.
  Ha det gott. Kram
  Har du hört nått om jobbet?

  SvaraRadera
 3. Åh vilka härliga bilder... blir lite hemsjuk när man ser dom:)

  SvaraRadera
 4. ååå så fina bilder..ser helt underbart ut och det är helt underbart ute nu och jag bara älskar det...önskar dig en underbar jul och hoppas ´du får något fint av tomten....många julkramar carro

  SvaraRadera
 5. Hej Marianne! Så vackra vinterbilder! Den med älven satt igång massa trevliga minnen...Min mamma har en tavla som ser ut så, bara lite ljusare och blåare, och den hängde i vårt torp i Bessinge/Hörby tills mina föräldrar sålde det. Jag älskade att titta på den tavlan, och det gör jag fortfarande.

  Många kramar till dig, och ja, jag mår faktiskt bättre!/Camilla

  SvaraRadera
 6. Hej Marianne!
  Tack för besöket hos mig och för din jättegulliga kommentar. Vackra vinterbilder du visar. Det är så härligt med snö så här före jul. Ha en riktigt god jul och var rädd om dig. Jag besöker gärna din fina blogg igen.
  Kramar Camilla

  SvaraRadera
 7. Så otroligt vackra bilder du tagit! Vinterlandskap är bland det finaste som finns, ha det gött! Kram Eva.

  SvaraRadera
 8. Enligt tv'n så skulle hela Sverige få en vit jul..

  Visst är det vackert ute nu, men kallt.. Fast det kalla skulle ju bli mindre kallt nu men ändå minusgrader så att det vackra inte försvinner..
  Jag var ju med ute med kameran idag, det var första tanken när jag såg att solen visade sig.. UNDERBART!! Och det tycker jag trots att jag inte är så förtjust i snö och kyla, men vackert tycker jag att det är..

  Njut nu av tisdagen..

  Kramar Mia

  SvaraRadera