onsdag 2 december 2009

Jag älskar....

tulpaner och jag kan ha massor av dem..., nu är det inte säsong direkt men mina vita och ståtliga tulpaner är några riktiga överlevare!!!!
Ja ja.., ni ser ju att dom inte är av den äkta sorten men jag tycker dom är så fina fast dom är oäkta och varje gång jag passerar detta lilla bord så blir jag glader...!

Idag skall jag testa några recept ur tidningen Hembakat, syrlig citronkaka och eventuellt saffransbullar med mandelmassa och kanel ( det visade sig att den stora tjejen ätit upp nästan all kanel så vi får se om jag orkar köra in och shoppa en ny burk...) annars får det bli grahamsbullar med messmör.
Behöver fylla upp frysen med bullar och matbröd, har varit lite slappt på den fronten, ajabaja!!!!
Nu tänker jag först starta denna härliga, frostiga och kalla morgonen med att tända upp en massa ljus och vem vet..., det kanske blir premiär för en julskiva.
Igår hade vi sol hela dagen och det kändes härligt..., förrutom att jag upptäckte att jag inte putsat två fönster, i alla fall inte emellan..., upps!
Det tar vi en annan dag....
Hoppas ni får en skön onsdag
Kram Marianne

3 kommentarer:

 1. Åh bjuds det på nybakt idag!! :D
  Vilken tid kan jag komma?? ;D

  hihihihi...

  Skämt åsido så borde jag nog ta tag i det där med bakandet jag med. Och visst är det roligt när man väl håller på. Men det är ju det där med att sätta igång... Är ju så mycket man borde/måste göra. Så jag har bestämt mig för att prioritera i år. Känns riktigt bra faktiskt. Men lite bak blir det nog... ;D

  SvaraRadera
 2. Vackert!!! Jag älskar tulpaner!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 3. Tulpaner gillar jag med och helst när de inte är helt utslagna så dina fuskisar gillas av mig..

  Ha nu en bra kväll, natt och torsdag..

  Kram Mia

  SvaraRadera