fredag 20 november 2009

Sköna fredag....

Nu har man ju helg varje dag känns det som, nu när man inte går till ett arbete varje dag.
Men hur det än är så är ju fredagar lite extra, början på en underbar helg med resten av familjen som oxå är lediga!
Nog är det skönt att vara hemma och feja och pyssla en massa men jag måste erkänna att jag saknar butiken..., vissa dagar känns det som om jag bara har lite semester och snart börjar jobba igen.
Men jag får passa på att njuta av lugnet så länge det varar, när som helst är det "vanliga" livet tillbaks och allt går i stressigt tempo igen.

Idag tänker jag unna mig lite lyx ihopa med det årliga Julmagasinet ifrån Allers, många bra tips och ideer bjuds det på.
Hmm..., tidningen passade ju ypperligt till våra sängkläder.., tänkte jag inte alls på :) :)


Igår kom ett härligt paket ifrån Åsa med bloggen Atelje Annorlunda och en härlig överraskning följde med..., en otroligt söt tags som skall få förgylla min stora burk fylld med kardemumma skorpor.
Ni kan köpa band i alla dess former, bredder och färger hos Åsa, kika gärna in på hennes blogg vettja!
Tack Åsa för paketet..!


Innan jag fördjupar mig i julens magi så far jag in en sväng till byn och fyller på mitt matkonto igen..., än så länge har vi alla i familjen tyckt väldigt mycket om den ekologiska maten, smaken är mycket mer och man känner sig mer sund.
Har en egen uppgift att försöka ragga upp en lika vacker vit amaryllis som jag hade några stycken förra året, dom blomma rikligt och länge.
Får se om jag har samma tur med köpta ifrån någon annan butik än Sköna & Grönas.., har svår att tro det..:) :)
Ha en underbar fredag och ta väl hand om er
Kram
Marianne



8 kommentarer:

  1. Låter som en skön fredag du har framför dig.
    Ha det gott Marie:)

    SvaraRadera
  2. Hej Marianne!
    Det var roligt att du gillar min blogg.Du undrade var min butik ligger,Alingsås på en gård som ligger på Kungsgatan.
    Det tråkiga är ju att det inte går att leva av den så därför kan jag bara ha öppet onsdagar och lördagar.Resten av tiden arbetar jag på sjukhuset.Ha det så bra,nu skall jag titta på din blogg,kram Agneta

    SvaraRadera
  3. Hej och tack för din kommentar hos mig! Kul att du gillade min väska!:) Använder den redan nu!... Va kul att du har butik, måste va jättekul! *avis*
    Trevlig helg! Kram :)

    SvaraRadera
  4. Hei,Marianne.
    Fredag er den beste dagen i uken! Det er jo helt klart at bladene må matche sengetøyet,hi,hi.Ønsker deg en fin helg.klem

    SvaraRadera
  5. Jag skall jobba i natt men ändå gillar jag att det är fredag, hade ju hellre varit ledig men tycker det är ok att gå till jobbet.. Jag har ju lediga kvällar iaf :-)

    Hoppas du nu har en riktigt bra fredag..

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  6. Hej Marianne!
    Vad skönt att mysa med en av alla de underbara tidningar som just nu finns ute, fyllda med inspiration som bara gör att man vill pyssla hela tiden!
    Jag hade också ljuvliga amaryllis ifjol, vita, i år har jag bara köpt en för dom såg "sådär" ut... kanske provar nått mer ställe.
    Ha det gott! Kram Cilla

    SvaraRadera
  7. Så fin vit kudde du visar på en av dina bilder.
    Ha en bra helg.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  8. Så bra att du fick ditt paket. Kanske vi får se sen vad du hittar på med det. Kardemumma skorpor låter gott. Synd att det är så lång till dej.

    Härligt med alla dessa julmagasin. Så roligt nu på bloggarna med lite pyssel och ideér överallt. Så roligt att alla gillar den sunda maten.

    Trevlig helg.
    Kram Åsa

    SvaraRadera