onsdag 25 november 2009

Jag ger mig väl då.....

Okey, okey..., jag kan väl erkänna att jag har en enorm lust för burkar..., runda, fyrkantiga, smala, knubbiga, färgade, ofärgade, med motiv och utan motiv..., älskar dem allihopa!!!
Under alla hamsteråren har man lyckats samla på sig en del men nu är jag ju i rensningstaget och då är det bara så att burkarna skall få ta vila ett tag..., ute i garaget.
Slänga dem kan jag INTE, tycker om dom alldeles för mycket och ni vet hur man är, plötsligt har jag ju nytta av dom igen!

Japp.., nu kavlar jag upp ärmarna, på med gummistövlarna och så tar jag mig si så där en tio turer till garaget.., hej o hå och traska på!!!

Men håll med mig..., visst är det vackert med ofärgade burkar!!!
Ja.., sen hade jag ganska nyligen en Nils Johan period och jag plågade Lena ute på "min" loppis varje söndag med att fråga henne... : Har du hittat fler röa burkar?!?
Nu är den perioden över igen efter jag insett att dom tar så sablans mycket plats i mina redan trånga skåp så nu får någon annan äran att förgylla sitt kök med dessa nostalgiburkar.
Burkarna hittas snart ute på mina auktioner på Tradera.....
I vanlig ordning så regnar man snart bort..., men jag skall inte klaga, jag har fått gjort så mycket här hemma och det hade inte hänt om solen varit framme.
Så något gott kan det trots allt vara med dessa eländiga droppar....
Vara rädda om er allesammen
Kram Marianne


4 kommentarer:

 1. Åh! Vilken burksamling! Helt underbara de där glasburkarna!

  Och i förra inlägget, känner jag igen krukorna måntro ?! ;)
  Håller själv och jobbar på min adventsljustake hemma (fast det tar lite tid, gjuter ljusen själv... Pssst... du slänger väl inte ljusstumpar ???)
  Såsmåningom kommer den nog dyka upp i bloggen =)

  Ha en fin röjardag!
  Kram kram!
  Från Pysselrum och Blomrum!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig samling, här har du en hamster till, här går det långsamt framåt, tack för din rara hälsning, kram

  SvaraRadera
 3. åå jag jobbar i blomsteraffären på hedemyr....stora ica affären på tanumshede.så bra att du hittade vita hya....visst är det fint med med massa glas burkar....ha en skön helg i grebbestad...tips att det är julmarknad på tanumshede på lördag mellan 12-17kram carro

  SvaraRadera
 4. Burkar gillar jag med men har hejdat mig med att köpa en massa på senaste tiden..

  De röda nostalgiburkarna får du säkert sålda..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera