onsdag 25 februari 2009

Är det inte det ena så....

är det det andra!!!
Nu går det tydligen inte att lämna några kommentarer till mina inlägg längre..., vet i katten vad felet kan vara!
Tack alla ni som skickat kommentarer via min mail istället och ni som anmält er till tävlingen där kommer jag givetvis att ta med, glömmer er inte!!

Ja ja, får försöka luska i problemet och se om det går att åtgärda..., vill ju få veta vad ni tycker om lägenheten och så!

På tal om lägenheten så kommer här några bilder ifrån köket.., inga inspirerande bilder precis men nu får ni se hur det ser ut "Före" och Efter bilderna kommer när flyttlasset och stylisterna gjort sitt.... Det är ett ljust och ganska så stort kök, kommer att få plats med kökssoffan och den har jag saknat länge nu, inte haft plats för den i huset!
Ho ho.., det ekar i alla rum och jag har snabbt lärt mig att tassa på tå.........


Idag fick jag mail ifrån Ib Laursen att dom sänder iväg varor idag så fredag hoppas vi det är på plats...., ÄNTLIGEN!!!!!
Nu skall jag ringa och plåga mina andra leverantörer och höra när dom får "tummen ur....", har väntat på varorna vi beställde på mässan i sex veckor snart och det är inte bara i lägenheten det ekar utan även i butiken!!!
Hoppas att jag kan få i ordning på min blogg så ni kan lämna kommentarer igen..., saknar dom nämligen....
Kram på er
Marianne

9 kommentarer:

  1. Då är det inte bara jag som misslyckades i går med kommentaren, så fint med det vita du visade igår! Och vilket jätte härligt kök, kram Eva.

    SvaraRadera
  2. Jag sparade gårdagens kommentarer (var inte bara hos dig det inte fungerade igår) och la in en hos dig nu, i förra inlägget.

    Åh! Kökssoffa! Ska bli sååå spännande att få se efter-bilder!!!
    Själv envisades jag med att få med min ärvda, stora, tunga soffa när vi flyttade från huset.
    Och det var i köket den blev placerad (hade hjälp av kompisen som har Homestyling-firma, annars hade det inte blivit så bra som det blev), men det var på millimetern att den gick in. De hade visst fått kämpa väldigt med att få in den... Tur att jag inte var med och kunde ha dåligt samvete!
    Men sambon säger att när den ska ut, då blir det genom fönstret... *huuu*

    Ha det gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hallojs!
    Så fint ni kommer att få det!
    Vet du, när jag bestämde, för det är ju jag som bestämmer;) att vi skulle ha en kökssoffa var maken inte så pigg på det, men gissa vem som lägger sig där med kaffe & tidning efter maten...
    Försökte lämna kommentar igår...jag skulle berömma dig för måleriet, så fint!
    Ha det bra!
    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig lägenhet, ser ut att vara en superfin ju. Ska bli så kul att se hur ni fixar till det.....Har oxå försökt att posta tidigare, vad träligt det är när det inte funkar som den ska.......
    Ha det gott å de!
    Helene

    SvaraRadera
  5. Jaså har det inte funkat ...trodde det var jag som var ovanligt oteknisk....
    Å, här har man sannerligen nyheter...vilken fin lägenhet!!
    Tror ni kommer att få det toppen där!!
    kramis

    SvaraRadera
  6. Så fint det ser ut. Jeg er ledig på fredag så jeg håper virkelig det kommer varer:) Testet sikkert 40 gånger å kommentere her i går, men det stod "Loading.." og inget annat. Var tvungen att googla, og självklart var det blogger det var fel på.
    Kram på deg, ses kanske senere i veckan!
    Hilde

    SvaraRadera
  7. Fin lägenhet !! Jag har haft samma problem som du , Började komma mail till mig att det inte gick att lämna kommentarer , Så himla trist !! Jag var nära att sluta blogga , tänkte att nu har alla tröttnat !! Men idag funkar det igen , konstigt ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  8. Hej! Lägenheten verkar otroligt charmig! :)Förstår att det kan underlätta att bo lite "närmare" allt...hoppas ni kommer att trivas! Hoppas även att det slutar krångla med kommentarerna! Hälsningar L

    SvaraRadera
  9. Gott att det funkar att kommentera här hos dig igen! Själv sitter jag här mitt i natten på bloggrunda. Känner att jag börjar bli lite hängig. Säkert flunsan på gång. (Den har gått runt i bekantskapskretsen.) Jag tog mig en middagslur idag på em. (Ledig idag) Så nu går det rakt inte att sova... Typiskt!!

    Så fint det verkar vara i den "nya" lägenheten! Vilka möjligheter att "greja" o dona! Ser mycket fram emot efter-bilderna!

    Mvh Ellinor på Gillberg

    SvaraRadera