tisdag 24 februari 2009

Stig på i "stugan".....

Dom första Före & Efter bilderna kommer här....
Denna bilden visar när jag stigit in i hallen och fotar ut i trapphuset, skönt med ett fönster där, nyfiken som jag är så kan jag då se ut i alla väderstreck!!

Ni minns väl att hallen oxå var grön men av någon anledning blev jag förvirrad utav alla dessa färger i ett så litet utrymme.., jag lugnade ner det lite med en väldigt bra färg..., nämligen...


En pausebild..., utsikten ifrån köksfönstret är väl synd att klaga på....
Samma utsikt har jag i butiken som ligger två våningar ner, vad bortskämd man är!!!
Hur är det.., har ni börjat förstå var det är lägenheten ligger?
Om ni kikar på bilderna i högerspalten, (dom små...) så finns där några bilder på hela huset ifrån olika tidsepoker..., högst upp på "toppen" ligger lägenheten.
Så jag har hyfsat nära till jobbet när jag slafar här..., gött!!!


VITT..., gud vad det är vackert med VITT!!!
Men jag skall INTE bara ha vitt i hallen, på fredag skall jag försöka hitta mig en fin tapet med någon mysig färg, får se vad det blir men det blir en med något lugnare mönster.

Vad tycks..., visst gjorde det susen att måla bort det gröna, nu känns den lilla hallen rymligare..., men inte för att det har minimerat mina bulor i huvudet, slog skallen rejält i morse när jag gick ut ifrån badrummet.., aj aj men man lär sig väl snart var det är man skall huka sig!!!

Idag hoppas jag på leverans utav varor..., blir tokig av att vänta och mina kunder lika så..., dom är så taggade nu och vill ha nytt, vi håller tummarna på att det sker något idag!!!
Kommer snart tillbaka med fler bilder....
Kram på er alla!!
Marianne1 kommentar:

 1. Tack för titten!
  Jättefint blev det med det vita.
  Tänk vad lite färg kan ändra, detta ser ju större ut, som du skrev!
  Spännande vad det blir för tapet sen!

  Själv har jag varit i växthusen ett par gånger det senaste och sorterat krukor (mest plast denna gången), hittade så gott som nya lerkrukor med, men de är ju inte lika fina...
  Kanske tar jag en sväng idag med.

  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera