tisdag 10 februari 2009

Ho ho...

Här är jag..., igen!

Tack alla ni som har skickat mig underbara och omtänksamma mail, känns skönt att där finns så många som saknar en när man blir osynlig ett tag!

Intresset på tävlingen har varit ENORMT och jag tycker det är så kul att läsa alla era goá kommentarer, synd bara på er som är krassliga och inte mår så bra..., ni lär behöva dunder medicinen, den berömda hostmedicinen.
Hoppas ni kryar på er snart, med eller utan en massa mediciner!!!!

Min käre men ibland eländiga dator bråkar för fullt med mig, kan INTE komma in i Outlook och inga bilder kan jag få fram, vet i katten vad problemet är men jag hoppas kunna lösa det snart.
Detta kan innebära att jag inte kan avslöja vem vinnaren utav korgen blir med bilder, ni får helt enkelt lita på att jag gör en rättvis dragning i morgon bitti.

Ja precis..., i morgon bitti kommer jag att dra den lycklige vinnaren men först lite att fixa..., färga håret, raka benen, plocka ögonbrynen, stryka festblåsan, köra ett pass på motionscykeln, duscha, smörja in mig med "brun utan sol", föna huét och sist men inte minst, banta tio kilo (hmm, är det möjligt att banta så många kilo på bara en timme.., får kolla på nätet om det går????)

Nu förstår ni kanske när jag måste gå upp i morgon för att hinna med allt detta, tror det är lika bra att hålla mig vaken till strax efter tolv i natt och avslöja vinnaren då..., får se hur det blir.

Önskar er alla LYCKA TILL och så hörs vi snart igen!!!

Kram Marianne

7 kommentarer:

 1. Haha ! Stackare att behöva göra allt det för att dra en vinnare ! vet i 17 om jag vill ordna någon tävling?? Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera
 2. Haha, du er rolig du:) Tur att det inte var något mer allvarligt enn datorkrångel (even om det er irriterandes nog)
  Kram på deg!

  SvaraRadera
 3. Gött att se dig här igen, ska bli spännande att se vem som vinner den härliga korgen! :o)
  Kramis, Lydia

  SvaraRadera
 4. Kanske man ska hålla sig vaken för att se om man har tur i din tävling!!
  Jo förresten hittar du nån sida med att gå ned i vikt på en timme så hör av dej (skratt).
  Ha en fortsatt bra kväll...

  Kram Nettan i Hälsingland.

  SvaraRadera
 5. Hejsan, tråkigt det där med datorkrångel för dom ska ju bara funka ungefär som bilar...Kul att du är tillbaka i alla fall!Ha det bra, kramisar Eva.

  SvaraRadera
 6. Ja visst blir man lite småtokig om datorn inte funkar som man vill!! Men efter din långa utläggning om allt du ska hinna med så blir det nog lite snålt med tid kör bloggande just ikväll! =0)

  Jag har en liten utmaning till dig på min blogg! Kika gärna in och kolla om det skulle va nåt för dig!

  Nu sitter jag här och håller tummarna inför morgondagen! Hoppas mycket på vinst!

  Kram Ellinor på Gillberg

  SvaraRadera