måndag 30 mars 2009

Påsken är snart här.....

och det känns att vi närmar oss den efterlängtade våren..., underbart!!!
Nu har vi fått hem en hel del godsaker som vi kan frossa i oss under påsken.., såsom våra härliga chokladstrutar ifrån Sockerbageriet och deras påskdricka i vackra flaskor, trevlig påskpresent. Påskdrickan är gjord efter ett gammalt recept och smaken är gudomlig, inte alls så mycket kolsyra som det är i vanlig påskmust och man slipper bli så "rapig".....
Söta små plåtaskar i olika färger och mönster, fint att plantera miniväxter i eller bara fylla upp med lite sten och ställ ett vackert ljus i . Tanken med askarna är att man skall förvara vykort i dom och det är minst lika vackert.

Ännu en modell utav plåtaskarna....
Här har vi dom vackra äggen som har blivit så omtyckta..., vi lottar ut ett sådant i vårt "påskpaket" så missa inte tävlingen som håller på hela veckan!!

Vi fick en spegel utan krokar för upphängning..., men varför inte ha den som ett spegelfat istället.., jodå, det blev väl tjusigt!
Svart och matt silver är snyggt och stilrent....


Fler ägg..., fast dessa hänger du upp, oxå dom är öppningsbara och du kan gömma dina hemligheter där...

Stora lyktor som lyser upp dina mörka hörn där hemma..., man kan INTE få för många lyktor och speciellt inte om dom är så snygga som denna....
Istället för blockljus har jag satt in en vacker grön växt med några ljuskoppar i.
Sist men inte minst.., gult gör mig glad och det är en färg man har saknat hela vintern.
Primula är en typisk vårblomma och vi kan frossa i dom redan i januari månad, nu är dom stora och kraftiga så dom fyller ut sin kruka bra.

Hoppas ni alla får en underbar vecka och så hoppas jag kunna visa lite fler före och efter bilder ifrån lägenheten snart, många projekt på gång nu men skall försöka att slutföra något utav dom i dagarna och då får ni se det färdiga resultatet.
Massvis med kramar
Marianne







7 kommentarer:

  1. Hej! Åh så fina priser igen på din tävling. Har fixat en ny blogg då det var så struligt med min gamla. Hoppas du lägger in den här nya nu på din och följer mig här istället. Hoppas helgen varit bra. Vi hörs kram Christa

    SvaraRadera
  2. PS glömde ju säga att jag länkat till tävlingen hahhajag är ju naturligtvis med. hihii

    SvaraRadera
  3. De där askarna var riktigt smarta, en sån måste jag köpa! Hoppas jag hittar en här nere nånstans!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Klart man är med hiih jag hade ju sån tur förra gången! JA du inte länge kvar nu. Känns väl både bra och sorgligt. MEN det kommer nog att bli bra sen! Livet tar ju inte slut hahah. KUL att du vill fortsätta följa mig. Bra Tack! Vi hörs mera här kram på dig!! Christa

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    vad roligt att du vill vara med i Min tävling - jättekul...Lycka Till!!
    Tack för dina rara ord och namnet på trädet...är inte så bra på det där med växter....fick ett olivträd oxå, har läst på ordentligt för att klara detta...:-)
    Kram
    Annelie

    SvaraRadera
  6. Så mycket vackert du visar, gillar ditt arr med lykta, växt och ljuskoppar! Är jättenyfiken på hur din lägenhet utvecklas:-) kram Eva.

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Mycket vackra saker och strutarna ser goda ut. Hittade just tävlingen, har inte kikat runt så mycket...tidsbrist. Har i alla fall saknat dej.

    Nu kan du vara med och tävla hos mej med.

    Kram Åsa

    SvaraRadera