måndag 2 mars 2009

Mycket jobb....

kommer det att bli i veckan.
Nu har jag fått bekräftat ifrån två av mina nya leverantörer att varorna skickas i dag och en del skickades i fredags, så nu jä..ar!!!
Jag ser fram emot att få allt det nya , inspirationen börjar tryta och det brukar hjälpa med att få klämma och känna på lite nyheter så vakna man till liv igen!

Hoppas att ni inte har gett upp mina kära kunder, nu är det på gång!!!

Ja., ni vet ju hur man är, ingen soffa eller ordentlig säng har jag kånkat upp i lägenheten men nog fasiken så skall det mysas till med ljus och småpynt innan målningen ens är klar.....
Det ger mig lust att kämpa tills sena kvällar att dra runt på penseln så nog gör det någon nytta att piffa upp det lite medans man är i farten.

Fyndade en hel del på loppisen igår, ett köksbord, två stolar, en vacker rakspegel, en liten söt byrå, två trasmattor, ett litet sidebord och det jag kan visa er idag är rakspegeln.
Bordet, stolarna och byrån kommer hemkört på torsdag.., vilken service va..?


En bild på hallen..., ja ja, den gamle tapeten sitter kvar men visst får man väl kalla det otur när man kom till färgaffären i fredags (var ledig då nämligen...) och dom har SEMESTERSTÄNGT..., hur är det möjligt???
Så inga nya tapeter än så länge men kunde inte hålla mig, var tvungen att spika upp min fina rakspegel som jag fyndade för 150 kronor igår på loppisen, visst är den vacker...
Hallen har blivit så ljus och fin, synd att det inte har funnits möjlighet att fota när det är dagsljus, jobbar ju hela dagarna men snart så skall det bli ljusare..., längre om dagarna!!!
Vad tror ni om en ljusbeige tapet med något diskret mönster som går i vitt..., gillar ju rotting och hasselnöts betsade möbler och det passar så bra till vitt tycker jag.
Får ju några dagar till att suga på karamellen, kommer inte till färgaffären på några dagar nu, jobbar fulla dagar hela veckan.
Snart får ni se NYHETERNA som kommer till butiken, har satt kameran på laddning, så jag är redo!!!!
Var rädda om er och så ses vi snart igen....
Kram Marianne

3 kommentarer:

 1. Så mysigt du har det, ska bli kul att se vad du väljer för tapeter, fast de som sitter är ju jättefina!Ha en bra kväll, kram Eva.

  SvaraRadera
 2. Visst er det kul med loppis:) Lite avund på din spegel faktisk. Nyfiken på vad det för sidebord du hittade?

  Tack för trevlig handel i dag. Har provat allt nu og det satt som ett smack, even Tim var nöjd. Nå sitter jeg og ångrar att jeg inte köpte skorna, så typisk meg.
  Ses snart!
  Kram Hilde

  SvaraRadera
 3. Det låter jättefint med beiga färger till allt det vita. Förstår längtan till nya varor! :o)
  Ha det så bra och var rädd om dig,
  kram lydia

  SvaraRadera