onsdag 18 mars 2009

Nytt sällskap....

Första gången vi träffades satte jag kaffet i halsen...!
Denna söta lilla varelse har hittat sin plats i min gränd.., i en tydligen ganska så skön trälåda för det är inte första gången jag stöter på henne/honom där.

Riktigt mysigt och hemtrevligt med ett så kärt besök lite då och då, visst är hon/han fin, får klura ut vad jag skall döpa den till, får ju ha ett namn.

I gränden slängs det mest skräp och annat bråte ifrån butiken men jag gör även mina toalettbesök där ute och första gången jag träffade på henne/han var en tidig morgon och jag hade kaffekoppen i näven..., hörde ett märkligt prasslande och tittar upp och där var en levande "varelse" vilket jag aldrig stöter på där inne.., blev livrädd och tappade kaffekoppen i marken!!
Katten blev ju minst lika rädd och for ut i raketfart men det skrämde henne/honom inte så pass att den inte vågade komma tillbaka.., skönt var det!!!

Ja då.., här händer lite spännande och oväntade saker även på Sköna & Gröna.
Nu skall det jobbas för fullt men innan dess lite frukost i magen...
Ha en underbar dag allihopa!

Kram Marianne

5 kommentarer:

 1. Kikade runt lite, var ett tag sedan jag var här. Vilket underbart bord du har fått tag på, det med lamporna i, verkligen udda men sååå fint och smart!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vilken fin kisse! Men har du verkligen ingen toalett...Snygg låda katten lagt beslag på, kram Eva.

  SvaraRadera
 3. Hejsan råkade komma in på din blog , jag brukar titta in i din butik i Ed ibland sist köpte kag ett bått/vitt hjärt , blomma o sånt där vitt "trassel", tittar du in på min blog ser du hur det blev, Du har så mycke fint i din butik man vill ha allt men tyvärr säger plånboken nej , ha det bra Kram /Stina

  SvaraRadera
 4. Men så söt, en sån söting kan man inte motstå.

  Kram annica

  SvaraRadera