tisdag 26 januari 2010

Drömmar....

väcks till liv igen!!!

I söndags var det åter dags för vår "månadsträff" med alla tjejerna och vi var hemma hos Carina i hennes underbara hem, vi saknade Anette denna gången men hon fanns med oss i våra samtal och hjärtan hela dagen, hoppas vi ses vid nästa träff Anette:)

Denna gången blev det inte "bara" äta gott och låta mungiporna gå i 120 knyck.., denna gången hade Inga med sig en fullproppad resväska och vad fanns i den måntro.., vad hade hon nu på gång???

Inga-Lill (smeknamnet hon har är... Inga) är egen företagare sedan ett halvt år tillbaka snart och hon arbetar inom personlig utveckling där hon coachar alla oss vilsna själar som behöver någon som stöttar oss i våra drömmar och att genomföra våra ideér på rätt sätt.
Hon ger även behandlingar såsom Intuitiv Healing och Taktil Stimulering.
Håller i personalutbildningar och kursverksamheter.., alltså en väldigt aktiv kvinna som vill allas bästa!

Härligt när människor väljer att jobba med något så bra som att stötta och hjälpa folk i rätt riktning:)


Här har Inga dukat upp ett gottebord med scrapingsaker, färdiglästa tidningar vi kan klippa i och en massa annat kul.

SKAPA DIN VISIONSTAVLA.., det är DET vi skall få äran att göra denna dagen och jag tyckte det var så himlans roligt, ja.., vi njöt av det allihopa kan ni tro!
När våra tavlor sedan var klara så skulle Inga hjälpa oss att se ett mönster i dem och förstärka våra tankar och drömmar med hjälp av hennes talang när det gäller kännedom av människors behov och tolkning av bilder och ord.

Här var det bara att välja och vraka bland material vi skulle skapa med., så roligt!

Japp.., här har vi Inga!!!
Hon lyckas alltid glädja oss med sin omtanke.., hon vill att vi alla skall må bra och hon bjuder gärna på ett underbart leende titt som tätt, dom värmer ända ner i tårna..!
Visst är dom söta.., ser ut som små bebiskängor ju!!!
Man kunde trycka ut små söta dekorationer såsom hjärta, sol och stjärnor med dom.
Färger.., massvis med härliga färger som satte fart på vår kreativitet!!!

Inga har börjat grunda sin visionstavla i varma góa färger....

Vi sitter i Carinas helt underbara matplats i huset och ljuset är fantastiskt och givetvis fångade vi upp mycket av vår inspiration genom att titta ut genom hennes enorma fönster.., det är som en gigantisk tavla!!!!
Inga och Ann-Helen klipper och klistrar så fingrarna blöder...

Att vara kreativ är minsann slitsamt för hjärnan och vi behöver fylla på med energi!!!
Carina är en helt fantastisk värdinna och även denna gången skämmer hon bort oss rejält med god mat, gulaschsoppa och nybakade rosenbröd.., ljuvligt gott:)
Efter den goda maten smyger jag runt med min kamera och upptäcker ett nytt väggord i hennes kontorsrum.....

Ett ordspråk jag skall försöka lever mer efter....
Carinas höns får vara inne nu när det är så kallt och nu är vi på väg ner till hennes underbara tupp och hans tjusiga damer....
Se där.., visst ser han stolt ut omringad av alla damerna och damerna är generösa med ägg även vintertid.., till Carinas förtjusning:)
Solen på väg ner....
Ett vinter stilleben på uteplatsen som fångar kvällsljuset så vackert......

Och ute leker katterna.., katt och råtta!!!!!
Ja.., ni ser väl vad Doris har lyckats fånga:)
Doris blick säger: Se men inte röra!!!!
Nu skall ni få se våra resultat av tavlorna vi gjorde...!
Jag kommer inte att berätta för er vad alla ord, färger och figurer symboliserar för det skulle ta hela natten att förklara men vi tyckte det var kul att få visa er vad vi gjort!!!



Inte två likadana.., vi tänker så olika men ändå lika.
Drömmarna var ungefär detsamma för oss alla, må väl, vara lyckliga och hålla oss friska.
Drömmar om hus, familj, god ekonomi och att våga satsa., det var ett gemensamt mål!!!
Tack för att du gjorde det så roligt för oss denna dagen Inga och tack Carina för att du tog så väl hand om oss!!!
Vill ni hälsa på Inga så kommer adressen till hennes hemsida här och så har Inga en egen blogg som ni måste kika in på..., Inga hälsar er välkomna!!!
Ha en underbar kväll alla vänner där ute!
Kram
Marianne















23 kommentarer:

  1. Vilka härliga vänner du har....vad ni upplever tillsammans..och tavlorna blev ju verkligen personliga..:) måste nog in och hälsa på din Inga..hoppas dagen varit bra ..här får man se om man tar sig till jobbet i morgon, klass 1 varning, kramen

    SvaraRadera
  2. Hej!!
    Ni ser ut att haft riktigt trevligt!! Vilket härligt inlägg!! Tänk att jag har faktiskt oxå gjort en visionskarta en gång!! Jag är med i en kvinnocirkel...där fick vi göra det!! Det kan vara avslappning, meditation, prata och dricka te!! Jättemysigt faktiskt!!

    Du jag är ledsen om du trodde att jag hade någon valp i åtanke...Jag tänkte mest för att du kände saknad och klättrar lite på väggarna hemma....Det skulle nog göra dig gott;o)
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Gud va roligt!!!!... och visst är Inga en fantastisk kvinna... har gått 2 1/2 mil av bohusleden en gång.. hon och syrran är vänner... och så har man käkat hennes goa varma smörgåstårta.. mmmmmm gudagod... och så gick vi vilse i tresticklan en gång.. och jag halkade och fick åka halvnaken hem ha ha ha

    SvaraRadera
  4. Nej men- en så härlig dag ni haft! Inga - och Carina!- verkar vara underbara inspiratörer!! Grattis till både dagen & allt fint som kom ut av den!!

    SvaraRadera
  5. HAlloj Marianne!

    Vilken underbar dag ni hade tillsammans. Visst är det viktigt att sätta upp egna små mål och visualisera dem. Tror att jag kan ana vilken tavla som var din. Vilken kick och bra start att ha en sådan träff så här i början av året. Blev riktigt nyfiken på "Inga" så henne måste jag snart besöka.

    Goa kramar till dig!

    Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  6. Ohhh Marianne, så himla goa vänner du verkar ha och en sån härligt inspirerande & kul kväll! Det är väl sådant som förlänger livet, eller? :o)
    Ha det allra bäst,
    kram Lydia

    SvaraRadera
  7. Kära Marianne.. vilken dag och vilka vänner och vilken energi du skickar ut här!
    Underbart.. även om jag inte är någon storpysslare men jag pysslar på mitt sätt.
    Vilken mat och viket kök??
    Bara helt underbart
    Tro fasen att katten får klara sig själv så gott han kan...

    Ha det gott och må gott
    Annika

    SvaraRadera
  8. Hej Marianne!

    Åh vad roligt inlägg!!! Man känner riktigt hur kul ni hade!
    Härliga bilder också!

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  9. Ett underbart inlägg som bara fortsatte med det ena trevliga efter det andra. Underbart med såna vänner och såna dagar. Man fyller på extra energi vid dessa tillfällen. Kul att Inga kan utläsa lite om er i era alster.
    Ha det så gott!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Vilken härlig dag ni hade..
    Kul att få göra en scraptavla och sedan få den analyserad :-)

    Njut av onsdagen..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig kväll ni haft tillsammans....scrap har jag aldrig provat. Värdinnan bor så fint....vilket rum. Gillar texten på väggen....ordspråket är sååå sant....tack för dina ord....kram "M"

    SvaraRadera
  12. Ni verkar ha haft en kanonkväll !! Vilka foto du tar , dom är verkligen fina . Jag övar och övar med min . Tack för alla tips från både dig och din mamma !! Jag är nöjd med kameran så här långt , skall bara lära mig behärska den och hitta alla finesser !! Idag hade jag stannat inne , om jag inte var tvungen att köra och jobba . Bakat bröd och kokat soppa ! Ni verkar ha samma väder !? Tänk att du bott på Vinstorpsvägen i Lomma , konstigt ! Och nu möts vi i bloggvärlden ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  13. Å, så mysigt ni har det på era träffar!!
    Man får väl kika in till Inga nu då!
    kram på dig!

    SvaraRadera
  14. Hej
    Ja det kan jag tro att du blev överlycklig som fick kika på alla gamla brev,underbart!!!
    kram
    ninni

    SvaraRadera
  15. Hej Goa vännen! Vilken underbar o rolig dag ni verkar ha haft! Jättefina o mysiga bilder...Vilken gemenskap ni verkar ha tillsammans Härligt! Önskar dig o dina vänner en riktigt bra dag på mässan i Norge! Många Kramar till dig från mig./ Therese

    SvaraRadera
  16. Kan gott tro att ni hade en helt underbar stund i ert kreativa flow!!!!!! Det vill gärna bli olika bilder, collage....mest de flesta önskningarna är nog gemensamma för oss alla...unga som gamla!
    Kram
    /Lotta

    SvaraRadera
  17. Vilken tillgång i ert gäng. Ni verkar verkligen ha haft det härligt kreativt. Låter mysigt med månadsträffar. Det är alldeles för ofta jag och min vänner säger att vi ska ses och så rinner det bara ut i sanden.
    Ha ne skön dag!

    LInda

    SvaraRadera
  18. Tack min vän....du är rolig du!! Blir också Alltid så glad när jag ser att du varit inne hos mig! Jag håller tummarna på att ni ska få komma iväg imorgon! Kör bara försiktigt så hörs vi!! Många "SnöstormsKramar" Therese

    SvaraRadera
  19. Hej!
    Vad roligt att du hittade till mig!
    Ni verkar ha haft en toppendag tillsammans!
    Härligt att ha en sådan inspirationskälla i ens kompisgäng!

    Kram
    ♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

    SvaraRadera
  20. Hej goa vän!
    Så roligt med fantastiska vänner! Så mysigt ni har det! Det är livskvalité det!!!
    Ha en mysig kväll!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  21. heisann skjønne du:) åhhh det høres ut som om dere har hatt det helt fantastisk. Kjekt å kunne være kreative sammen. Nydleig hus din venn har, vakkert. Jeg må ile inn i bloggen å se! God klem fra Monica

    SvaraRadera
  22. Så roligt ni måste ha haft det.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera