fredag 22 maj 2009

Lite ledsamt....

är det allt!
Nu är vi inne på sista versen när det gäller försäljningen utav våra underbara Staff kläder och vi kommer att sakna dem.

För ca en månad sedan bestämde vi oss för att sluta sälja kläder. Beslutet var ganska enkelt på så vis att det var en oerhörd kostnad för oss att ha dessa dyrare kvalitetskläder som mer eller mindre bara hängde och såg stiligt ut, ett och annat plagg i veckan fick följa med en glad kund hem men det var inte tillräckligt för oss rent ekonomiskt.

Vi tackar alla våra kära kunder som stöttade oss i vårt nya "experiment" och försök till förnyelse i klädbranschen, vi är glada och nöjda med er respons på det vi lyckats åstadkomma..., TACK!!!
För bara nio månader sedan var det nyrenoverade klädrummet välfyllt med godsaker ifrån Staff...men nu har vi haft världens REA på dessa kvalitetskläderna, nämligen 70 % på ALLT och ni kan tro att det har gått undan med utförsäljningen......


Ho ho ho..., tomt så det ekar!!!

Några stackars eftersläntare kvar som väntar på att få nya ägare.......

Nu försöker vi inte sörja över detta utan vi tar nya tag och fyller snart det härliga rummet med andra godsaker..., snart får ni se vad det blir!
God natt allesammen
Kram
Marianne
2 kommentarer:

 1. Ååååh!! Vad spännande att se vad du fyller detta rummet med nu då !!!

  Och OH! vad fint du fått det i köket i lägenheten!!
  Själv längtar jag efter vår flytt. Så man får börja fixa till nästa hem, få lite ordning på grejerna... (nu packar vi så smått = rörigt)

  Ha det gott!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Hei på du! Forstår godt att du ser fram emot nye saker i det ekande rummet:) Jeg gleder meg også til det. Ditt väggskåp satt som en smäck över köksoffan, jättefint.

  I dag er jeg själv för första gången på många år, og vad gör jeg? Jo, har tråkigt. Nu som jeg borde njuta i stället. Man blir vel aldri nöjd:) Får se om jeg får tummen ur og fotar lite, det var ett tag sen.

  Kramar Hilde

  SvaraRadera