måndag 11 maj 2009

Hej mina vänner.....

Det var allt längesedan vi träffades och nu tänkte jag att ni kanske var nyfikna på vad jag haft för mig....!

Jo, som ni ser i min annons jag kommer att ha i vår lokala tidning Dalslänningen så skall vi ha stort KALAS, butiken fyller nämligen TRE år på torsdag, knappt man kan förstå att det redan gått så många år, fantastiskt!!!

Denna dag kommer att firas med dunder och brak, priser man bara kan drömma om och det är varor ni inte tidigare sett i butiken, nytt, färsk och till nästintill inköpspriser.
Utanför butiken firar vi våren med sommarblommor, bla pelargoner 5 för 100 kronor och en massa andra härliga och färgsprakande krukväxter.
Inne i butiken kommer vi att ha en massa bra erbjudande och jag kommer inte att avslöja redan nu vad det är men ni är ALLA VÄLKOMNA denna dag att göra en massa fynd.

I vanlig ordning bjuder vi våra kära kunder på Skånekaffe och en gó kaga till detta så se nu till att ta er ledigt en stund och kom och fira med oss!!!

Och till alla mina kära Bloggvänner önskar jag en fortsatt skön vecka och hoppas att ni får mycket vårsol på er!

Kram Marianne

7 kommentarer:

 1. Då vill jag passa på att önska 3-åringen hjärtligt grattis på födelsedagen lite i förskott. Hoppas ni får en underbar dag med massor av kunder och vänner.
  Kramar Lydia

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att få ett livstecken från dej. Förstår att du haft mycket för dej. Hoppas ni får ett bra 3-års kalas. Önskar jag kunde komma.

  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 3. Åååå och ooooh!
  Måste jag dit eller måste jag dit ?! ;)
  Hoppas det inte kommer något ivägen!
  Ha det gott, så ses vi!
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Hej! Grattis till 3 år med butik! Hade gärna kommit om det inte var så långt..! Blir så nyfiken på din affär! Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. GRATTIS! Såg ditt inlägg först nu, kommer på besök en annan dag. Ha det bra, kram Eva.

  SvaraRadera
 6. Stort grattis!!! Så trevligt!
  Än en gång: synd man inte bor närmare!.....

  SvaraRadera