onsdag 22 april 2009

En lååång semester.......

Vart tog hon vägen..???
Jo, nu skall ni få höra!

I tio dagar har jag tagit en välbehövlig semester och jag menar verkligen SEMESTER!!!
Jag har gjort absolut INGENTING och gud vad härligt det har varit.
Dom sista månaderna har jag kännt en trötthet som är obeskrivlig, det kvittade hur mycket jag sov och hur mycket jag än försökte att koppla av så förföljde mig tröttheten ändå.
Ibland så behöver man ta sig tid att "titta i backspegeln" och se vad som har hänt och det har jag inte hunnit med sista tiden.
Nu gav jag mig den på att jag skulle ta det lugnt under påsken och det har jag lyckats riktigt bra med, så nu känner jag mig utvilad igen och klarar att fylla på med ny energi..., SKÖNT!!!

Bilden förklarar verkligen hur trött jag har kännt mig dom sista månaderna men nu är jag snart på G igen och då kommer jag att bombadera er med nya, färska bilder ifrån både min lägenhet och butiken.
Förresten..., jag har fått en soffa!!!!
Ni kan tro att det är gott att slippa och sitta på skumgummi madrassen och titta på TV, nu sitter (ligger..) jag så pass skönt att jag somnar ALLTID framför Tv:n och vaknar mitt i natten och får rumla mig in till sängs...

Ses snart igen och ta vara på dom sköna vårdagarna!
Kram Marianne


2 kommentarer:

 1. Så klokt att dra i handbromsen när en sån trötthet faller på. Även om bloggandet är såå kul så är det nog bra att ta en paus även från det. Man vilar för sällan! Hoppas vårsolen kommer med nya krafter till dej!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Oh Marianne, så glad jag är att du har tagit hand om dig...det är 'livsfarligt' att gasa på för fullt för länge.
  Fortsätt nu att varva ner efter varje dag så att du landar.
  Varmkramar,
  Lydia

  SvaraRadera