tisdag 7 september 2010

En timme i taget....

Jag vet inte riktigt varför jag gör detta inlägget.., som kommer att bli ett riktigt deppigt inlägg:(
Men ibland är det rätt gott och skriva av sig och så kan jag ju försöka minimera mitt gnällande inför Janne som har fått stå ut med en gnällspik i en och en halv vecka nu.

Ja, det var ju betydligt jobbigare att traska runt med en bruten fot än jag någonsin kunnat ana.
Jag är så beroende av mina kryckor och kan inte släppa taget om dom i "ståläge" för då faller jag, balansen är inte vad den skall vara då jag känner mig påverkad av all jädrans medicin jag proppar i mig varje dag.

Men idag har jag minsann presterat litegrann.., jag har lyckats skura diskhon med VIM och vilken lättnad att få gjort det.
Nu blir man verkligen glad för det lilla man lyckas åstadkomma!

Jag tycker bilden berättar lite om hur jag mår och känner mig..., likt trädet så känner jag mig ganska vissen just nu men jag vet att jag snart är tillbaks:)
På torsdag får ni hålla tummarna för att jag får nytt gips och att allt ser ut att ha läkt ihopa bra.
Tack för alla er underbara hälsningar mina vänner, DOM GÖR MIG GLAD!!!!!!

Kramar till er alla...
Marianne


20 kommentarer:

 1. Då får du tänka som kanske trädet gör att den har en himla mysig utsikt men att det är lite blåsigt just nu. (med tanke på din yrsel/obalans).
  Håller tummarna att det går bra vid gipsbytet.Kramar:)

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är tufft!
  Hoppar på kryckor jag också men inte med bruten fot utan pga reumatism.
  Det blir bättre ska du se=))
  Och det är klart att allt kommer att se bra ut när du åker till läkaren!
  Det håller vi tummarna för.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Det låter inte kul... förstår om du vill klaga lite här på bloggen. Det är helt ok. Kan man skriva om allt kul man gjort måste man ju få blogga när det är lite kämpigare också.

  Hoppas du slipper medicinerna snart, då ska du se att humöret också blir bättre.

  SvaraRadera
 4. Klart att du får gnälla lite...du har ju anledning. Jag skulle nog bli alldeles tossig med det paketet runt foten. Såg nu vad som hade hänt dig. Lömska blöta klippor ska man akta sig för. Tur att du kan blogga ovh läsa lite. Du får ta foton på det du ser där du sitter sen har du väl en massa vackra gamla som du kan skriva till.
  Hoppas att allt är ok då de klipper uppp gipset.
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Du ska se att det snart vänder, håller tummar och tår för att det har läkt bra. Sköt om dig, snart är du tillbaka som vanligt igen! Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Stackars, stackars dig!!!!!
  Men ta det nu lugnt så foten får en chans!;-) Önskar dig snabb bättring!!

  SvaraRadera
 7. Usch, en sån otur!

  Hoppas du snart blir bättre!
  Agneta

  SvaraRadera
 8. Trädet får nya blad och du blommar också upp - även om det kan kännas motigt nu...Håller tummarna för dig på granskningen! Kram

  SvaraRadera
 9. Men herrejösses Marianne. Klart du får gnälla, och det behövs nog i bland. Håller tummar och tår förr att du och dina kryckor har blivit vänner och att det läker bra.
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 10. Tänker på dig vännen, ska du veta......
  Håller absolut tummarna inför Torsdagen!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 11. Vad jobbigt!! Men det som inte dödar en härdar en!

  KRAM på dig Marianne!! :) :)

  SvaraRadera
 12. Jag känner med dig och hoppas att du får positiva besked om läkningen. Men tänk vad du ska känna dig fri och "lättförflyttad" när allt är färdigt och läkt. Tänk positivt :)

  Många och långa kramar från Helena.

  SvaraRadera
 13. Klaga på det lättar, stackars dig som skadat dig så illa. Här är en till som använder kryckor, mest för balansens skull nu. Kämpa på och ta dagen som den kommer, visst är det skönt när man får något "nyttigt" gjort. Kram Eva.

  SvaraRadera
 14. Men lilla gumman vad har du råkat ut för...?
  Din stackare,tänker på dej vännen.
  Kraamar Therese
  (herbretantik.se)

  SvaraRadera
 15. Låter jobbigt, förstår att du måste "gnälla" av dej lite;) Hoppas läkningen går bra i alla fall. Ha en bra helg. Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 16. Men åh gumman va har hänt med dej ? Inte varit inne här på ett tag men nu såg jag. skickar en STOR STYRKE KRAM till dej. Hoppas på bra läkning och hoppas det går bra på torsdag. Stor kram ullie

  SvaraRadera
 17. Men lilla gumman så tokigt det blev med foten då! Det finns ju ett och annat ben där inne men vi får väl hoppas att läkarna fått ordning på det igen och att allt ser ok ut vid kontrollen imorgon.
  Jag håller tummarna för det!

  Kraaaam, Carina

  SvaraRadera
 18. Sicket elände du råkat ut för då...låter inte alls skönt det du gått igenom men nu håller vi tummarna för att det läkt ihop fint...snart är det bara 2,5 vecka kvar då...ha det så bra som du kan....och gnäll som bara F-N det lättar...kommer ihåg när jag var helt beroende utav hjälp när jag bröt mina 4 revben, det är en pärs man går igenom,

  sänder en STOR varm kram till dig, VIOLA

  SvaraRadera
 19. Åh,såg att du har gjort dig illa :( Förstår att det är motigt nu jag håller tummarna att det gick bra på kontrollen igår!

  Kram på dig och kämpa på!!

  Jessica

  SvaraRadera
 20. (Jag skrev en kommentar men råkade visst gäspa på samma gång som jag tryckte på en tangent och nu verkar kommentaren ha försvunnit... Som en förklaring om det skulle komma upp två hälsningar från mig.)

  Stackars dig, det låter både ont och besvärligt. Hoppas verkligen att du har goda nyheter i ditt nästa inlägg och att du snart kan slänga kryckorna.
  Väldigt mycket Krya på Dig!

  SvaraRadera